Den moderne metoden

modern wayFor at man skal kunne promotere seg selv i dag, nytter det ikke å banke på hver eneste dør i hus og hjem landet rundt. Man må tenke nytt for å nå frem til folket. Og folket finner man på Internett i disse dager. Der kan de skrive om seg selv på den populære hjemmesiden som viser alle nyheter på en moderne måte. For å nå fram, må den som skal lese det, ønske å lese det. Med flott skrift i ulike skrifttyper kan man vekke oppmerksomhet. De kan fortelle om det som skjer og det som skal skje i nær fremtid. Da vil folk fatte interesse og kunne melde seg på. Med god og effektiv markedsføring, rives billettene fort unna.

Både som reisemål, mat-messeby og festivalholder, kan bygda tjene på at tilreisende og andre tar turen innom en sommerdag. Og med seg i bagasjen får de opplevelser de bare må dele med andre. Andre som hverken har vært i eller hørt om Norge før. Ei heller den fantastiske kystlinjen vi har.

Interkommunalt samarbeid kan gjøre underverker

Når flere står sammen om noe, kan det gi større effekt. Men det kan også ødelegge mye. Derfor er det viktig at alle deltar like mye og har like stor innflytelse som de andre. Da kan alle bli enige om å skape et område for befolkningen og turister som setter dem på verdenskartet. For når man først skal slå til, bør man gjøre det stort. Det er slik man kommer seg opp og frem i verden.